hur kan ni inte vara min klass längre?? sluta genast upp med såna dumheter och kom tillbaka till mig

KISSEKATTER! Först och främst måste jag fråga om mitt föregående inlägg om ett fint balpar(ska inte uttalas som valpar utan bal-par) syns på min startsida? Tack på förhand mvh mig. Nu när det problemet är undanröjt så kan vi gå vidare med nästa punkt på agendan så att säga (<- ska läsas med reinfeldtröst). Då går vi vidare med §2, som är ett stycke bilder på ett stycke fina klasskompisar!

I onsdags hade vi mysmiddag med klassen!

Vi hade lånat en käck lokal på atorp! Eller ja, Matilda hade.

limpans mamma som har egen cateringfirma hade kirrat mat!
Ida var glad!

olivia med :)

nom nom

Sen blev det lite barhäng på det nya hippa utestället – kottens pub!

sen blev det efterrätts-knytkalas! Jag hade inte orkar baka så jag hade bara med mig ett ballerinapaket… vilket inte blev uppätet tack vare bland annat fridas underbara lilla paj. MEN det var bra ändå, för när jag med tårarna i ögonen muttrade “nähä dög inte mina ballerinakakor…” packade jag ner dom i väskan under min kamera, och glömde bort att dom fanns där!! Och jag upptäckte dom inte förrän halv tre på natten när jag (hungrig, trött och jävlig) skulle leta reda på mina nycklar OCH FANN BALLERINAPAKETET. vilken lycka. Då var det inte långt till tårarna må jag säga.

mm-hm.

klarris!

och efter denna mysiga middag/kakfezt så drog delar av oss vidare till Verandan för Studentonsdag!! Men där tog jag nästan lite för mycket bilder för att det ska vara kul så jag får nog återkomma med dessa i ett annat inlägg.

nu ska jag gå och köpa mig ett fint festivalnagellack!! mvh väldigt upptagen kvinna. not hihi

This entry was posted in MAT&FIKA and tagged . Bookmark the permalink.

En åsikt om hur kan ni inte vara min klass längre?? sluta genast upp med såna dumheter och kom tillbaka till mig

  1. Simon Borin says:

    Det känns helt galet att ni gått ut redan… Det var som att vi började ettan bara för ett litet tag sedan. Tiden går verkligen sjukt fort.

    Synd att jag inte hann gå klart med er bara, men det var kanske lika bra för jag var inte riktigt redo för skolan just då. Jättegrattis till studenten i alla fall! Och tack för tiden jag fick med er. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>