JAG DRÖMDE ATT JAG VAR MAN. JAG VAR JÄVLIGT SNYGG. HADE MANLIGA POLISONGER OSV

nä nu får jag fan bli frisk. jag ska ju hålla på och parta nu! vad håller du på med, lilla kroppen?! undrar om den gör en liten kupp för att jag ska slippa dricka alkoholhaltiga drycker? Det är ju liksom bara mojito som går ner nuförtiden och kroppen kanske tänker: om jag bjussar mosis på någon slags gratisfylla så slipper jag de där dumma myntabladen!! TJIHO VILKEN SMART IDE! fast inte. vill gärna kunna dansa utan att bli yr tack. och jag tänker jävlar dricka mojito ändå. bara utan rom kanske. SÅ MYNTABLADEN SLIPPER DU INTE MINSANN!! Och det var allt ifrån dagens avsnitt av “ilandsproblem och dess briljanda lösningar med prins mos”! nästa avsnitt tar vi upp svårigheterna som kan uppstå när kusliga snubbar drar lite för bra raggningsrepliker, och hur man står emot dessa! samma tid samma kanal!!

tänkte bjussa på en liten preview på bilder som lär dyka upp idag! från fredagens busigheter i piteå med bland annat denna fina majblomma!

kolla så glad hon blev av den nyheten <3  ”äntligen mosis!!” hihi

This entry was posted in fulheter, SKRIVERIER. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>