tänk att jag skulle finna mitt livs kärlek i samband med att jag blev dumpad

okey, nu vet jag inte riktigt hur kurta kommer reagera på detta inlägg.. Visst det har gått flera månader, men det kanske fortfarande svider litegrann när ens ex blir tillsammans med någon ny så att säga. Det är därför jag och min N. Ella inte riktigt ändrat på facebook än till “har ett förhållande”. Sen så är hon inte så mycket för facebook, hon står över såna grejer.
Nu är vi iallafall redo att komma ut med vår kärlek! Så här har ni, varsågod att döma!! Vi bryr oss inte om er avundsjuka!
Pussipuss. Du och jag, älskling!!!

vill aldrig ha någon annan än denna vackra varelse. Jag vill liksom bara EAT HER UP om ni fattar vad jag menar hihih :*

This entry was posted in fulheter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>