tredje gången gillt så att säga.


igår hade jag möte med mig själv över en kopp te för att diskutera för och nackdelar med en liten tripp till Peace & Love! Jag hade ju som bestämt mig för att årets utbud var aningens smalt och därför skulle jag ditcha festivalen till förmån för hultan… men sen släpptes mumfords plus rabatt för hultangäster så då blev det genast mycket svårare..Plus att dansfröken som liksom tar över min kropp i sommartider gärna far på en festival till!


Efter många om och men så bestämde jag mig iallafall för att fara. Även fast jag inte egentligen har råd och är sjuk som ett svin och ska jobba typ två dagar efter festivalen är slut men vafan, fred och kärlek gott folk! Och ja, Onion Rings gills som en bra fördel. Äter dom liksom bara på festival!! mvh hon som taggar på ett camp som heter Indianreservatet.

This entry was posted in bus and tagged . Bookmark the permalink.

En åsikt om tredje gången gillt så att säga.

  1. väldigt anonym och hemlighetsfull för det är ju kul says:

    Kan inte du göra en kulig grej i din blogg någon gång framöver, när du har tid och ork efter alla sommaräventyr och jobb och så? *hihi*

    Tänkte tyyyp om du kunde lägga upp 5 (eller valfri siffra) second hand fynd som du är riktigt nöjd över och varför.
    5 (eller valfri siffra) bästa sommarminnen 2012 osv osv… du fattar! såna kuliga grejer!

    *hoppas*

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>