Come with me, from a place they call reality

Godmorgon kissekatter! Idag ska jag åka hem =) Har bara myst i mitt andra lilla hem hela dagen, rensat bort massa skolpapper och sånt. Jag har funnit hur många brev som helst som jag skrivit men aldrig skickat! Till Kurt, till Lydia, till Belle, till Roza… till alla i hela världen i princip. Är expert på att aldrig posta breven. hahha fann världens fulaste brev jag skrivit när jag och Limpan satte oss ner i min förra lägenhet och hade brevskrivartorsdag, och det var nog bra att jag aldrig skickade det till kurren dels för att jag kommer ihåg den dagen så perfekt nu när jag läser det och dels för att det innehöll en och annan minst sagt tvivelaktig illustration… hehe. kanske måste visa er så fult det är..Sen.. NU SKA JAG ÄTA VÄSTERBOTTENSPAJ OCH MASSA BLADSPENAT OCH SEN LUBBA HEMÅT! Bifogar två bilder på en prins som dricker saft.

ps. nutella är farligt gott. mvh prinsen

This entry was posted in nämen den här gamla trasan and tagged . Bookmark the permalink.

2 åsikter om Come with me, from a place they call reality

  1. blwheh says:

    om jag är bellen du syftar på så!!!!!send it pls

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>