det är såna här historier som filmer baseras på


en dag på peace när jag låg i gräset och solade kom rickard från ingenstans och började ta av mina skor. Eftersom han tidigare lånat jossifers skor och förlagt dessa någonstans för resten av natten så kopplade jag på defense mode rätt fort(aldrig i livet att mina fina vita skor skulle tappas bort) och sa typ”nej vad gör du, ricky? sluta!! jag vill inte att du ska springa bort med mina skor också !!” och han sa typ “kolla bara!!” och så pekade han på min tapiga elefanttatuering jag har på foten och pekade sen på killens fot, SOM OCKSÅ HADE EN ELEFANT DÄR! PÅ SAMMA FOT! Så jävla skumt och häftigt!!

hans elefant var mycket finare än min. fick nästan lite komplex :/

tufft va? mvh brud som taggar jobb imorgon/har lite för rosa hår för att det ska vara fint :-)

This entry was posted in bus and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>