dagens/halvårets katt


igår fick jag kissekattbesök på morgonen! jag gick ut i korridoren för att gå på toa(delar toa med två andra) och så stod lillkissen där och pep! och när jag gick tillbaka till min lägenhet så gick den efter och när jag la mig ner för att sova lite till så la den sig först vid mitt ansikte och spann jättehögt innan den kröp in under mitt täcke och la sig mot mina lår <3333 så jävla fin kisse! vet inte om det finns nåt finare än mysiga katter. tvivlar starkt på det!!

kommer sakna den här vännen när jag flyttar. tidigare när jag dammsugade gick han in i mitt förråd och sov i min dammsugarkartong så nu har jag inte hjärta att bära ut den dit igen.. hahah mvh stark och självständig kvinna tills det dyker upp en liten katt!

i övrigt har jag haft en väldigt fin dag och nu ska jag äta en liten kvällsmacka och sen kanske titta lite på misfits :-) GODNATT KOMPISAR

This entry was posted in KATT-EGORIER and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>