ETT ANSTÄNDIGT FÖRSLAG

nu tycker jag vi gör såhär: jobbar klart, köper en redig cykel och cyklas oss iväg till europa med Venedig som mål. Vi lever på nudlar och pasta och små sesamkex och tältar på tattiga campingar med massa herrelösa kissekatter. När vi får tag i internet lägger vi upp tapiga blogginlägg där vi skriver “cyklat 4 mil idag. har klappat på 3 katter. jag är ett stycke brunare än igår. mitt hår är väldigt väldigt solblekt och hårfärgen är slut så jag ser ut som en hemlös. Jag gillar det” och sen stannar vi till i mysiga varma småstäder där allt är grönt och gult och på varje plats utser vi en dagens person. Vad sägs?

Kurtas trasiga hand. Bilden har inget med artikeln att göra.

Nu ska jag bege mig till jobbet!!!

This entry was posted in SKRIVERIER. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>