min bästa kattkompis


jag kommer sakna den här katten när jag flyttar. jag tror att jag såg hans ägare igår!! han satt i nån mammas knä och blev klappad och när han såg mig försökte han gå fram till mig men hon klappade lite övertalande på hans rygg så han stannade kvar! hon verkade jättefin, inte konstigt att hon har en sån fin katt :)

när den la sig i min säng och tvättade sig ville jag bara dö på hur fin den är! <3


vi är bästa vänner.

Taggar jobb idag faktiskt! nu har jag två veckor kvar på min fina arbetsplats innan jag blir arbetslös! Delade känslor så att säga.

This entry was posted in KATT-EGORIER and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>