trästockstorsdag!


i torsdags blev jag väckt av denna lilla tös som åkt in till skellefteå för att dansa jävel till maskinen med mig!

först gick vi och köpte chips(såklart) och sen fann vi en fin ätarplats bland träden!

blev besviken för de hade hängt upp leonard cohens I’m your man i skamvrån tillsammans med de andra tvivelaktiga skivorna.

drack många koppar sosseté.

sen träffade vi en clairephilippe!

vi ska gifta oss.

sen såg vi maskinen och för första gången sen förra årets version av peace&love kändes det som att inget fattades i mitt liv! Jag hade nämligen peppat hur länge som helst att se dom då, och sen bara missade jag dom för någon blev för packad och jag ville åka med i sjuktransporten! Sen dess har det liksom känt som att nånting saknades inom mig, men nu har jag äntligen fått se dom!! Nu fattas bara Teddybears för att det ska bli balans i kroppen.. fast de spelar typ inte nånstans i sommar :/ Men det gör ingenstans för igår upptäckte jag att maskinen spelar på storsjöyran också!!!! hihi

nu ska jag gå till jobbet och sen när jag kommer hem ska jag packa för festligheter! PUSSELUSS

This entry was posted in kalas and tagged . Bookmark the permalink.

En åsikt om trästockstorsdag!

  1. limpy says:

    ursäkta men. det står här att vi ska gifta oss?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>