Det är kallt, nästan höst nu, jag går runt ditt kvarter.

Hej hallå! Idag har jag storstädat mitt förråd! Det var inte det lättaste må jag säga. Har slängt bort typ halva mitt liv nu känns det som, men det känns bra, fräscht typ. Jag har alltid haft svårt för att slänga grejer ända tills typ nu i sommar. Nu känner jag bara såhär: GAH ORKA HA KVAR!!! Sen så dök min granne upp och vi hade en mysig liten pratstund och sen stack han in huvudet i min lägenhet och sa “jag har aldrig sett hur det ser ut här nere!” och han log bara lite när han såg detta konstverk:

han tyckte säkert det var skumt med en kuk på köksväggen men han var nog väluppfostrad för att inte påpeka det! hehe. pluspoäng också för att han intresserade sig för min skivsamling. känns lite som att den där samlingen är mitt ego som blir smekt alldeles för sällan av någon annan än mig själv.
ps. jag vet att jag är dålig på att blogga… men jag har haft fullt upp med att shoppa med min lillasyster och promenera typ hundra mil och äta popcorn hos jazzan! Ja ni vet ju hur det är när man har ett sånt hetsigt liv som mitt. Har knappt tid att titta på bert.

This entry was posted in KATT-EGORIER and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>