kan jag bara få drömma nåt kul tack?

alltså wtf inatt drömde jag att jag pratade med någon om hur ovärda drömmar jag haft på sistone. och sen sa jag “MEN KOLLA NU DÅ NU DRÖMMER JAG JU FAN OM ATT JAG PRATAR OM MINA OVÄRDA DRÖMMAR?!?!” och sen vaknade jag och klockan var halv sex. alltså va. vad sysslar du med herr hjärna?

nu ska jag jobba tre dagar och sen vet jag inte riktigt vad som kommer hända! kanske dags att utforska arbetslöshetens ljuva vidder? kanske ska jag äntligen ta itu med mina lyxeskort-ambitioner? eller borde jag ta och raka av håret och bli nunna och inte lyssna till någon annan än gud? fortsättning följer…

This entry was posted in fulheter and tagged , , . Bookmark the permalink.

En åsikt om kan jag bara få drömma nåt kul tack?

  1. jaxxxxan says:

    denna bild var obehagligt vacker
    kan ej sluta titat på den!!!!!!!!!!!!!!!???????????

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>