några kvarvarande bilder som gör mig så glad

t
jag fann några bilder från Peace & Love som jag ännu inte visat! Blir som lite nostalgisk när jag ser dom, även fast det var typ alldeles just känns det som att det var jättelängesen och jag längtar tillbaka:( Ibland mår jag lite dåligt över att jag typ jobbat bort min sommar men sen tänker jag tillbaka på alla fina ögonblick jag faktiskt haft! Och dessutom har jag ju haft världens finaste jobb också. UHUU VARFÖR SPRINGER DU SÅ FORT HERR TID

jag och en bolibompadrake!

limpan och ellan!

SAKNAR ER KOMPISAR :(

jag och en putterix!

VI FICK FINBESÖK!!

Älskar att vi fick sova över i deras tält. Ska aldrig mer ha kasst rustatält på festival!!

sista nudelfrukosten tillsammans… :/


nog var vi allt ett fint gäng!

This entry was posted in kalas and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>