svetten frodas på min rygg

idag har jag badat!! ordentligt till och med! Så jävla skönt att först ta en springtur och sen simma omkring i svinkallt arjeplogsvatten. BÄST. nu ska jag göra mig lite västerbottenspaj så jag har nåt att mumsa på medan resten av familjen med gäster gnager på stackars små kräftor! Hade i typ bara ost. NOM. Och påtal om nom så bifogar jag en passande bild på min framtida fru:

vackrare brud får man ju leta efter(inte särskilt länge dock).

This entry was posted in fulheter and tagged . Bookmark the permalink.

En åsikt om svetten frodas på min rygg

  1. majjen says:

    Läste din artikel i pt :) badmoa hihi :) jag taggar inför skellefteå med dig! jag förväntar mig att vi ska gå på kupan då! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>