tre bilder på kusinens pappa och hunden eliza


jajjamen, sista arbetsveckan! Eller egentligen inte eftersom jag lyckades tigga till mig några arbetsdagar vecka 34 hehe.. men ändå! Sista veckan innan en tiodagarsledighet som jävlar i mig ska spenderas till stor del i Arjeplog! Har inte varit hemma på hela sommaren :( vilket är hemskt både för att jag inte träffats mamsi eller pappsi på jättelänte OCH för att jag typ jobbat bort hela sommaren :o men jag har ju ingen skola att återvända till så det känns inte så himla hemskt. Har ju liksom ett neverending sommarlov framför mig nu heh. Kan ju hitta på vad som helst för skoj HIHI! Påtal om hihi så tänkte jag på en grej.. Undrar om ni som läser mina små texter och aldrig hört mig prata i verkligheten tror att jag är värsta snäll och mysig som skriver hihi hela tiden. Jag säger ju liksom aldrig “hihi” i vanliga fall! Mer typ “HEHE”, eller mest troligt “HÖHH HÖHH”!! Men det ser så slubbigt ut att skriva så jag håller mig till hihi. Så nu vet ni det, egenligen pratar jag som ett slusk. Säger halva ord och sånt, men så får man göra när man kommer från arjeplog. Det är inte ens särskilt tydligt.

kolla så fina dom är.

Nu ska jag dricka varm choklad och äta mackjärnsmacka! älskar mig själv som köpt mjölk. PUSS PÅ DIG DÅTISMOA

This entry was posted in KATT-EGORIER and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>