HEUREKA! ROSA HÅR PÅ NATURLIG VÄG!


På tal om mitt såkallade uppvaknande vad gäller hud och- hårvård så har det här med min rosa hårfärg väldigt länge varit ett dilemma. Jag har ju gjort som så att jag blandat en knallig rosa hårfärg med balsam, vilket ju är snällare än vanliga hårfärger men ändå inte känns helt ok.

vettefan vad dessa grejer är för nånting och faktiskt så orkar jag inte kolla på upp det heller! VAD GÖR MAN DÅ undrar ni nu kära läsare! JO Då gör man som så att man experimenterar lite med saker i naturen som har starka färger, som till exempel LINGON! Så här kommer en tuff liten guide till hur man färgar håret pastellrosa utan att behöva oroa sig över vare sig miljön eller hälsan(kanske över utseendet men det får man väl ta)

STEG 1A: koka ihop lite lingon(lingon som du fått av en snäll Maja är att föredra, annars funkar det om du införskaffat bären på eget bevåg)

STEG 1B: mixa ihop det med din nya bästa vän stavmixern. Har man naturell henna(alltså som inte ger någon färg alls) hemma så har man i det i sin käcka lilla lingonsmoothie 8D

OBS!! för att få uppnå bästa möjliga resultat bör man se ut som rita skeeter före applicering!

ett tips är att ha en limpa till hands som kan hjälpa en klicka ut hårfärg. Finns att köpa på Friendz R Us (kolla töntavdelningen).
STEG TVÅ ÄR DÅ INTE ATT KÖPA SIG EN VÄN UTAN SOVA MED LINGONBLANDNINGEN I HÅRET ÖVER NATTEN(testade att ha lingon plus hallon i två timmar tidigare men det gav nästan ingenting)

Steg 3. VAKNA SKÖLJ UR MED VATTEN SAMT FÖRUNDRAS ÖVER DITT VACKRA HÅR(ignorera gärna utväxten som sakta smyger sig på lite sådär hotfullt).
FÖRE:

EFTER:

PERFECT. JUST PERFECT. Som jag letat! Om man vill ha lila hår istället så kör man på blåbär, det blir typ tokigt lila!! Blandade det med rödbetor och hade i nån timme bara, och det blev som en fin silvrig nyans på mitt blonda hår :) Det konstiga med att färga håret med bär är ju att jag inte tänkt på det innan. skämmes.
MVH PRINSEN.

This entry was posted in NO POO OCH ANNAT SKUMT and tagged . Bookmark the permalink.

5 åsikter om HEUREKA! ROSA HÅR PÅ NATURLIG VÄG!

 1. Rox says:

  Åhhh jag vill gärna ha updates om hur länge färgen håller och så!!! För om den håller lagomt länge är ju det där skitsmart!

 2. limpione says:

  Gillar hur du utnyttjar ditt ansiktsttryck på resultatbilden.. sexy smile som liksom säger att “hey, allt ordnar sig om du görsom mig.” WORK THAT COMMERCIAL.

 3. Lydia says:

  Det blir inte blekt fort eller försvinner i duschen eller så? Något tips på hur man får rödare hår? :P Använder henna, men vill egentligen ha lite mer rött än orange.

 4. Ida says:

  Fasiken så fränt :D

 5. Pingback: att färga håret med blåbär – silverschampoo med no poo-metoden | Prins Mos

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>