PUBLICERAT DETTA TROTS RISK FÖR PLAGIAT


idag fann jag och limpan något väldigt värdefullt i min lilla samling. Nämligen min debutroman! Alltså ett av de allra tidigaste verken av Moa H, från tidiga 2000! Vi räknade lite på det hela och kom fram till att boken(som är ett original) är värd närmare 25 kronor! PLUS fraktkostnader! Och om vi väntar några år så är den förmodligen värd det dubbla, därför ämnar jag behålla den ett tag till.

STORMVIND
STORMVIND

Nu blir nu allt nyfikna! Men misströsta icket! Jag tänker vara generös nog och dela med mig av hela sagan imorgon! Detta är första gången i värlshistorien som denna bok publiceras online så VAR BEREDDA! Vi räknar med att prinsmos.se kommer vara överbelastat imorgon på grund av all trafik som denna höjdarberättelse kan locka, var därför ute i god tid för att hinna läsa mästerverket!

LÄS EN MOA ORIGINAL IMORGON, FÖR FÖRSTA GÅNGEN ÖPPEN FÖR ALLMÄNHETEN!!! EN ÄKTA BURJARLÄSAR BOK!!! MISSA INTE DENNA ONCE IN A LIFETIME-EXPERIENCE!!

This entry was posted in fulheter, MADE IN MOSRIKET. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>