Sagan om Stormvind – DEL ETT


det här är då omslaget till den kritikerrosade Moa Hedmans debutroman, alltså ett av hennes allra tidigaste verk.

Det var en gång en vildhäst familj. sombode i jupt inne i skogen. föreldrarna hade ett litet föl som hete storm vind. (vad vi ser där i mitten är då stormvind som hoppar upp mot föräldrarna, en i allmänhet väldigt kärleksfylld bild. Lägg även märke till den ganska stilrena och återkommande bakgrunden, som är väldigt karaktäristiskt för den så kallade tidiga Moa Hedman.)

(men skenet bedrar! Om man tittar noga i den detaljrika bakrunden kan man skymta något ondskefullt i buskarna!)

det komer en jägare och slenger ett nät På stormvind föreldrarna springer iväg (GOOD PARENTING)
(detaljbild) Jägaren som just kastat nätet över stackars stormvind. Ni som tror att den penisliknande grejen mellan hans ben är just en penis är helt ute och cyklar, vem som helst kan ju se att det är hans pickadoll.

just när jägaren ska ta upp nätet så smiter stormvind
mamma, pappa? ropar stormvind


(detaljbild) Alltså bra jobbat herr jägare PS. Det är fortfarande en pistol som han råkat tappa. Märk väl hans stilrena klackskor som bidrar till en förhöjd effekt av hans maktutövande över stormvind. Om man kollar riktigt noga kan man se att jägarens mungipor ursprungligen var riktade uppåt, men att jag ändrat munnen till att uttrycka missnöje när jag insåg att det faktiskt inte gick så bra för jägaren.

(detaljbild) stormvind som smiter. Formen på ögonen tyder på en känsla av otrygghet, både hos stormvind men också hos läsaren.

stormvind kommer till ett hemskt stelle där fins det faror

(detaljbild) stormvind och farorna. En orm, sköldpadda och någonting mystiskt i bakgrunden som bidrar till den hotfulla stämningen. Man kan se fruktan i Stormvinds ögon, och hans hovar har plötsligt blivit spetsiga. Detta är ganska typiskt för den tidiga Moa H, att experimentera med tecknarstilar under själva skaparprocessen.
HUR SKA DET GÅ FÖR STORMVIND NU NÄR HAN HAMNAT PÅ DETTA KUSLIGA STÄLLE? KOMMER HAN NÅGONSIN ÅTERFINNA SINA FÖRÄLDRAR? FORTSÄTTNING FÖLJER!!!

This entry was posted in fulheter, MADE IN MOSRIKET. Bookmark the permalink.

2 åsikter om Sagan om Stormvind – DEL ETT

  1. Äman says:

    HAHAHAHAHHAHAH!!

    Åh, jag orkar inte :(((( Sluta. Seriously.
    Hahahaha <3333333 Vad är det för läskiga faror som lurar i vattnet?! Och vad hände med jägaren, varför bytte han hatt helt plöstligt?!

  2. limpione. says:

    hahahahahahhah ämmis det hade jag inte ens tänkt på att han gjorde!!!! hahahahah.. hahhahaha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>