SAGAN OM STORMVIND DEL TVÅ

NI HAR VÄNTAT NOG LÄNGE! HÄR FÖLJER ANDRA OCH SISTA DELEN AV DEN SPÄNNANDE FÖLJETONGEN OM LILLAN STORMVIND!

Stormvinds föreldrar är lesna för stormvind är borta (JAHA HUR TROR NI DÅ STORMVIND KÄNNER SIG DET VAR FAN NI SOM SPRANG IVÄG)

det knakar i buskarna bakom dem

(detaljbild) Mystisk struktur i buskarna, som man kan urskilja om man tittar efter en extra gång i bakgrunden. Är det månne ett par öron som sticker fram? Ja, nästa gång vi vänder blad uppenbarar sig hela figuren!

men det är stormvind (TÄNKA SIG!!!)
(detaljbild) Det man då kan se här är ju hur stormvind har liksom vuxit upp under sitt lilla äventyr i den stora världen. Detta har jag visat genom att ge honom abnormalt långa ben, för att symbolisera hans lite för tidiga uppväxt, men även hur mycket han utvecklats som föl av att smita från jägaren. Märk väl hur jag skapat struktur i manen genom att bilda smala streck med pennan längs hårfästet. Detta ger en illusion av volym. Hans hovar är nu också lite rundare. NU TILL DET OFÖRUTSÄGBARA SLUTET

så vexte stormvind upp tilsamans med guld horn oso levde dem lykliga i alla sina dagar (hahah vem fan är guldhorn? hur kom hon in i bilden?! OCH VARFÖR STÅR DOM LIKADANT SOM STORMVINDS FÖRÄLDRAR PÅ CIRKA VARJE BILD? JAG BÖRJAR NÄSTAN MISSTÄNKA ATT NÅGON FORM AV KALKERING HAR ÄGT RUM I SKAPANDEPROCESSEN AV DENNA BOK)

Snipp
Snapp
Snut så var saga n
Slut
Slut
AV: Moa År: 2000

Burjarläsar bok

This entry was posted in fulheter, MADE IN MOSRIKET. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>