värt inlägg deluxe

ALLTSÅ ÅH ORKA SPILLA TE PÅ DATORN SÅ TANGENTBORDET SLUTAR FUNKA :( nejtack!! sluta va så kinkig herr dator! Du ska bara tacka och ta emot och suga i dig det som den  smutsiga horan du är!! Nej förlåt vännen, jag menade det inte!! snälla.. kom tillbaka till mig…  jag ska bli bättre, jag lovar. bara du kommer tillbaka till mig.

smider finfina planer med dessa små senoritas. Nu ska jag fortsätta på samma partyhard-spår jag riktat in mig på ungefär hela sommarn! ALLTSÅ gå och sova så jag är pigg inför jobb imorgon :-))) GODNATT PÅ ER PARTYPRISSAR!

This entry was posted in KATT-EGORIER and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>