äckligt gott jordnötssmör på tre sekunder


alltså det här är så jävla fittigt gott att ni fattar det inte! Och går på ett kick, typ en halv otislåt! Så om ni är redo att testa eran disciplin(eller typ träna er på att inte äta en sked till när det är väldigt svårt) så gör ni såhär kära vänner:
1. Sätt igång en otislåt(annars funkar det inte, för att krämen ska få rätt konsistens så måste luften vara proppfull med gammal klassisk soul. aretha franklin funkar alltså lika bra)
2. mät upp ungefär 1 dl saltade jordnötter och kanske 2 msk matolja.
3. MIXA SÅ HÄNDERNA BLÖDER
4. Nu är det förmodligen väldigt väldigt salt. Är du en sjöjungfru och tycker om det på det sättet så behöver du självklart inte göra något åt sältan men har du alla hästar hemma vill du förmodligen ha i en tsk kokosolja. Just sayin.
5. ÄT OCH FRODAS.

varsegod för den hörni! Nu ska jag bege mig mot campus, jag ska nämligen medverka i en konstutställning som har vernissage idag!! hihi hjälp mvh rädd/taggad

This entry was posted in MAT&FIKA and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>