bästa vän.

igår var ingen bra dag. Men den var inte ens rakt ut tråkig heller, utan bara sådär seg och halvtrist! Sådär så man inte riktigt kan klaga, men ändå vill man bara gå och sova så den kan ta slut nån jävla gång. Typiskt måndagsstuk. Men så fick jag uppmuntrande besök i form av en liten kisse!

finisen hoppade in just när jag skulle gå och lägga mig, kröp in under täcket och låg mot min mage och spann ett tag innan den gick till dörren och ville bli utsläppt. Plötsligt blev det en helt ok dag. katter är bäst <3

This entry was posted in and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>