Första utställningen jag medverkar i som inte är genom skolan! Sedär!

jag har ju glömt att berätta att jag faktiskt är med i en utställning nu i oktober! det är en liten liten(ska uttalas litn) utställning som hänger på campus i skellefteå fram tills den nionde november!

kolla, här hänger två av mina tavlor(de i mitten)!

Det känns å coolt att se sitt namn bland “etablerade konstnärer” hihi! Dock så heter ju inte tavlorna “utan titel 1 & 2″ utan 6. och 5. men det behöver vi inte bry oss i.


detta kan mycket väl vara det bästa någon någonsin sagt om mig. Ska fan rama in den här texten och varje gång någon betvivlar min coolhet så ska jag bara säga “nalla, kan du ta fram beviset för min faktiska tuffhet” och sen kasta tavlan i ansiktet på dom!!

Nä nu tycker jag ni ska ta era söta små rumpor och bege er dit för beundra mina verk!!

This entry was posted in MADE IN MOSRIKET and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>