hade jag en sån fin kisse skulle jag fan aldrig åka bort. skulle inte ens gå till jobbet, bara stanna hemma varje dag och klappa på den.

Förlåt för att jag inte uppdaterade igår! Men jag har en bra anledning:

denna vän som var hos mig hela kvällen från det att jag kom hem från jobbet tills halv tio då jag gick för att köpa kattmat.. min granne har berättat att kissen är en annan grannes, men hon brukar fara iväg och bara lämna katten!! Så han brukar ställa ut lite vatten och mat åt den så det är säkert därför den är här och härjar. Stackars kisse. Nu är jag iallafall beredd om den kommer hit och är hungrig! OCH DEN ÄR SÅ MYSIG ATT JAG ORKAR INTE!  <3 så jag kunde inte blogga av den simpla anledningen att då såg den sårad ut:

“jaha, ska du uppdatera bloggen nu när jag ligger här och är så mysig…okey…” sa den med sårad min så jag kunde helt enkelt inte förmå mig till att göra annat än klappa den jäveln på magen.

This entry was posted in KATT-EGORIER and tagged . Bookmark the permalink.

3 åsikter om hade jag en sån fin kisse skulle jag fan aldrig åka bort. skulle inte ens gå till jobbet, bara stanna hemma varje dag och klappa på den.

 1. Rox says:

  men hallå man ska inte ge främmande katter mat om man vet att de har en ägare :cccc Om du inte har pratat med ägaren om det så är det rent ut sagt oförskämt att ta på sig att mata deras katt. Om det är så att du tror att den far illa så ska du först prata med ägaren (typ nämna att du sett att katten varit ute väldigt mycket och sent eller något, och fråga om de behöver hjälp med den kanske?) eller ANMÄLA!!!! Inte börja mata katten :ccc Seriöst, om du hade en katt, skulle du vilja att den hade ett “andra hem” där den fick mat och sånt? Till slut kanske den skulle sluta komma hem överhuvudtaget utan bara går till det andra hemmet.
  Seriöst, tänk efter innan du gör något :c

  • prinsen says:

   Du har helt rätt i det, den där lilla burken med kattmat införskaffades under ett väldigt svagt ögonblick. blev lite för tagen av dess gälla pip! Som tur var hade den hunnit tassa iväg nån annanstans när jag kom tillbaka, så jag har inte hunnit mata kissekatten :) Och det ska jag inte göra heller, du kan ta det lugnt!

   • Rox says:

    Haha förlåt för att jag typ överreagerade :((( Men katter är liksom my thing, I can’t NOT care about every cat in the world typ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>