Mardrömmar låter alltid så fåniga när man berättar dom, men jag lovar, det var läskigt!

jag drömde att jag var med i doctor who. Jag var inte tillåten att vara i Arjeplogs simhall pga att jag var blond, så då blev vi vän med en hund som liksom i hemlighet styrde hela bassängen men som lät människorna tro att det var dom som bestämde. Sen släppte den in oss men så blev den arg för att vi hellre ville simma än klappa på den så då dök det upp en massa arga motionssim-mammor som höll sina barn på samma höft och liksom rörde sig som robotar mot oss. Sen började de sjunga Eric Saades “manboy”. Det hela var väldigt kusligt. Hahah och grejen var inte att dom skulle liksom döda oss eller nånting, utan det kusliga var just att de sjöng Eric Saade. I slutet lyckades vi smita men sen när jag trodde att allt var frid och fröjd började doktorn sjunga samma jävla låt!!!! HU! (undrar varför jag inte blev manusförfattare, jag var ju uppenbarligen gjord för det)

Kolla så fint höstskellefteå är.  nu ska jag bege mig till jobbet!!

This entry was posted in fulheter and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>