min favoritgranne faktiskt.


så jävla fint att vakna mitt i natten, gå på toa och sedan få sällskap tillbaka till lägenheten av en liten kissekatt som stiger på även fast man varnar “om du stannar här får du vara kvar hela natten”! Men sen orkar man inte diskutera mer för man vill bara sova och när man lagt sig tillrätta kommer katten och lägger sig bredvid ens huvud och sen somnar man till dess purrande <3 haha vaknade lite senare också av att den tvättade sig och jag är ganska säker på att den tvättade mitt hår också men det gjorde ingenting för när den spinner har den faktiskt tillåtelse att göra nästan vad som helst! ÅH JAG KLARAR INTE AV SÅ FINA KATTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

This entry was posted in KATT-EGORIER, and tagged , , . Bookmark the permalink.

En åsikt om min favoritgranne faktiskt.

  1. Lydia says:

    Låt den flytta in! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>