min stackars konstnärssjäl som förhoppningsvis bara är på semester


Det är inte ofta nuförtiden jag känner mig kreativ och på skaparhumör just i konstväg(känns som att all min kreativitet är riktad mot min mixer nuförtiden..heh) så därför kändes det jävligt bra förra veckan när jag och min limpa satte oss ner och bara målade!

Det var så länge sen jag bara målade för att måla. Liksom kände det där kliet i fingrarna, som säger att “nu MÅSTE DU SKAPA NÅT MOSIS!!”. Förut målade jag ju typ jämt. Det är som en annan grej när man faktiskt går bild och har tillgång till färger och stora träplattor att måla på var man en går. Då blir man ju liksom manad till att måla, och nu när man faktiskt inte behöver om man inte vill..då har jag som så svårt att faktiskt ta mig tid till det :( sorgligt men sant. har inte gjort färdigt en tavla på flera månader. KOM TILLBAKA KONSTNÄRSMOA

Och ibland sätter jag mig ner med skissblocket framför mig och tänker att nu jävlar ska jag rita nåt! Och jag känner mig ju jättesugen och taggad men sen kommer det liksom ingenting. TÄNK OM JAG TAPPAT DET! DET HAR FÖRSVUNNIT! DET JAG HADE HAR SMYGIT SIG IVÄG TILL ROLIGARE KONSTNÄRER MEDANS JAG VAR FÖR UPPTAGEN MED ATT ÄTA SMOOTHIE OCH TITTA PÅ COMMUNITY :((((((((((

nä. det har bara tagit en rast. det trodde att jag blivit en sån här tråkig vuxenmänniska som bara jobbar och planerar middagar men ICKET. snart blir jag väldigt rolig igen. LITA PÅ DET OCH DÅ KOMMER DU TILLBAKA TILL MIG ELLER HUR? “ja mosen” säger kreativiteten nu. bra tack och adjö, nu ska jag väcka limpan och sen äta nomig frukost!!

This entry was posted in fulheter and tagged . Bookmark the permalink.

En åsikt om min stackars konstnärssjäl som förhoppningsvis bara är på semester

  1. tant says:

    hög igenkänningsfaktor!!! + ASG!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>