SAGAN OM DEN FANTASTISKA BANANSCARFEN


sagan om bananscarfen börjar, liksom väkldigt många andra kärlekshistorier, på en tågstation i bastuträsk. jag hade rätt nyligt beträtt min scarfperiod och hon hade just blivit dumpad av någon okänd förövare. hon var gul och brun och jag vad festivalig och fin – vi var perfekta för varandra.

men ödet ville annorlunda. Någonstans i hultans vimmel av stone roses och konstiga killar försvann bananscarfen. Och även fast jag följde mitt eget spår hela vägen tillbaka till nudelsoppan vid vårat camp så fanns den ingenstans. Det var bara att inse fakta: Den perfekta bananscarfen var borta.

MEN DET SLUTAR INTE DÄR! Matilda skickade ett sms och berättade om att HON HADE EN EXAKT LIKADAN SCARF SOM HON ALDRIG ANVÄNDE!! Som JAG kunde få!!Och plötsligt förändrades jag tillbaka till den jag varit på hultan, jag kunde le igen. okey hahah jag blev inte direkt deprimerad av att tappa bananisen.. men det hade lätt kunnat hända om jag inte haft tillgång till chips!!!

(majkens bild)
Och sen kära vänner, så var min majken på loppis och fann ytterligare en bananscarf åt mig!!! Så nu har jag TVÅ STYCKEN(även om det inte riktigt kan hela såren från försvinnandet av den första…) SÅ NU KAN JAG OCH MIN BÄSTA SAMBO HA VARSIN TÄNKTE JAG!!

men självklart ska nalla vara girig och ha båda. Så jävla dålig stil.

This entry was posted in SKRIVERIER and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>