tyvärr måste jag medge att om Gaston från skönheten och odjuret var en nittonårig brud skulle han förmodligen heta moa

Ursäkta min hybris men kan vi alla ta ett litet ögonblick åt att gotta oss i det fantastiska fenomenet kallat mitt utseende?! haha nä okey förlåt. även jag har mina brister(att jag drar till mig för mycket av them boys, hinner inte avfärda alla).

(ursäkta stroppiga minen men vi kan väl fokusera på håret)
Okey anledningen till att jag hade en liten fotosession med mig själv inne på toan var inte för att skryta om mitt yttre utan faktiskt för att visa vilken käck liten rosa ton jag fick i håret när jag hade i lingon + henna + vinäger + nyponte i några timmar! Det märks knappt att det är lite rosa i det, men jag gillar det! ser sk “jordgubbsblont” ut hehe.

passar finfint till min gröna koftis. Dock så mår det inte så bra av att jag typ plattar luggen varje dag så jag får försöka hålla mig ifrån sånt destruktivt beteende. När det nu är så snällt med mig och blir fluffigt av sig själv osv så är väl det minsta jag kan göra att vara snäll tillbaka.
Nu ska jag gå och köpa mig en töjning(har haft i ett hänglås i örat sen igår för att jag blev tvärrädd att det skulle läka igen…Ser lagomt cool och punkig ut NOT)!!

This entry was posted in nämen den här gamla trasan, NO POO OCH ANNAT SKUMT and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>