WE ALL LIVE IN A YELLOW SUBMARINE
hemma hos min syster dricker man té med klass minsann! gula ubåtar och snusmumriken(när jag var liten trodde jag att jag var den enda i hela världen som var kär i honom, men vad jag har förstått på senare tid så är vi ganska många bruttor som har en liten thing för denne rastlösa man?! vill ba säga back off girls, det finns andra tecknade karaktärer att sukta efter. dock inte trollkarlen hauru då jag har första tjing på denne också) och fina dukar på BLÅA BORD. åh det där huset är så perfekt alltså! Har försökt smyga in i våra konversationer att jag liksom kanske kommer flytta in snart. Har kanske nästan blivit lovat att få överta albins arbetsrum och göra det till mitt lilla krypin. Det blir perfekt när jag misslyckat med allt man kan misslyckas med , då ska jag flytta in dit med min lilla radio och nalla! Har storslagna planer för rummet, jag tänker mig en liten träkoja som liksom sticker ut från väggen!!! Albin får bygga. det kan han gott unna mig när jag halkat så snett här i livet.

This entry was posted in MAT&FIKA, SKRIVERIER. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>