det här med att köpa kläder bara för att de kan bära på en cool historia


jag och limpen var på armeloppis förra veckan!

tycker det är så kul med ordet “camo”. bara för att varje gång jag hör det hör jag också min fars röst eka i huvudet; “ska du inte ha dig nå camoshorts?!”

jag skulle kunna köpa hur mycket som helst på såna här ställen!! är som svag för både loppisar och militärgrejer så när de två kombineras blir det ju nästan farligt. Har nog ärvt det från pappsen för när jag smsade och sa var jag var ringde han upp och sa “DET ÄR JU MIN FAVORITAFFÄR! du kan säga till felle, han med långa skägget, att lägga till det på min nota, jag har lagt undan en tröja jag ska betala sen”. så visade det sig att han lagt undan ytterligare en grön yllekofta som hań redan har tre av(okey en av dom är faktiskt blåa men alltså…..)….fina pappsen


visst är hon allt ett riktigt kap?!


köpte en sån här skjorta för jag blev så till mig när ägaren berättade om plaggen bredvid, “och den där jackan den användes ju av norska piloter under andra världskriget!”. krig är kusligt osv men jag kan inte hjälpa att jag tycker det är coolt med såna historier.

jag skulle kunna rocka den.

fatta häftigt att ha en sån där som garderob?!

jag var så nära på att köpa den här fina jackan från 50talet. Hur tuff som helst men tyvärr luktade den skumt och jag var helt enkelt tvungen inse att jag aldrig skulle använda den :(

mvh loppis_girl

This entry was posted in bus and tagged . Bookmark the permalink.

En åsikt om det här med att köpa kläder bara för att de kan bära på en cool historia

 1. limpen says:

  uppskattar inte riktigt den nya vinklingen på mitt smeknamn.
  varför fick inte mördarvantarna vara med och leka?

  Jag kräver här med ett separat inägg om endast dem och deras funktion, historia och odör. The stanch of death alltså.
  Ska vi säga tills på fredag? BRA! that settles it!
  Puss och kram

  Från:
  Ove Lundgren
  lärare i militärstrategi och klädhistoria.
  Utnämnd till “årets näsa” fem gånger i rad vid Rönhusskärsskola för anti senso olfactiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>