ett väldigt onödigt långt inlägg om att ha rågmjöl i håret

Jag har länge tänkt göra ett litet inlägg om mina konstiga hårrutiner, men jag ville vänta med det tills jag funnit nånting som jag verkligen känner att det funkar. Vilket jag gjort nu! Heureka! Tog bara typ tusen år! men jag måste fundera på saken, har ju faktiskt normalt funtade läsare att tänka på. Såna som fortfarande tror att jag också är normalt funtad.

Tror det skulle vara ganska intressant iallafall, jag har ju testat ungefär allt nu. Honung, bikarbonat, wo(water only), nallas hemkok, och så rågmjöl som typ är det första som funkar riktigt bra för mig. Rågmjöl innehåller saponiner och är kusligt rengörande! Alltså typ schampoo-style. Bara lite uttorkande. SÅ förra veckan testade jag något som ska vara superduperskonsamt men ändå rengörande, alltså (PUBLIKEN TYSTNAR OCH RUMMET FYLLS AV EN TRUMVIRVEL, NI GRABBAR TAG I EN NÄVE POPCORN OCH PRESSAR VÅLDSAMT IN I MUNNEN FÖR NI ÄR SÅ SPÄNDA PÅ VAD SOM KOMMA SKALL OCH CIRKUSDIREKTÖREN HÖJER DRAMATISKT ARMARNA I LUFTEN OCH SÄGER MED HÖGTIDLIG RÖST:) HAVREVÄLLING!! (publiken tystnar och skruvar lite besvärat på sig, en och annan muttrar “amen vafan”, ungefär alla lämnar bestämt denna fåniga cirkus utom några enstaka människor..de stannar dock inte av lojalitet utan för att de inte fattat var utgången är).

japp ni läste rätt, min älskade havresmoothie är inte bara snuskigt god utan funkar att ha i håret också! Så här såg det ut ungefär:

jag vet vad ni tänker, och samma tanke har slagit mig flera gånger om. Hur FAN kan jag vara singel?!?!? fattar det inte

Alltså jag älskar havrevälling. Det första jag använt efter jag slutade med balsam som faktiskt känns som balsam. skumt men sant.
Före:

Så här såg jag alltså ut före herr havre fick visa vad han gick för(NO MAKEUP!1!)! Jag hade sovit med olja i håret så alltså.. det var inte mumma.

efter:

Havrevälling var som tidig julafton för mitt lilla svall!! Märk väl hur håret formligen SKINER av välmående!!

men eftersom det är så jättejättesnällt mot håret var det lite svårt att få ur all olja(tycker ändå det är imponerande att jag fick ur det mesta utan varken balsam eller en positiv approach!!) Så idag gjorde jag en tuff blandning av min kära gamla vän rågmjöl och havrevälling i hårbotten, sen hade jag bara havre i längderna. HUR DETTA SLUTAR FÅR VI SE LITE SENARE NÄR DET TORKAT!!! mvh spänningen är olidlig

This entry was posted in fulheter, NO POO OCH ANNAT SKUMT and tagged , . Bookmark the permalink.

En åsikt om ett väldigt onödigt långt inlägg om att ha rågmjöl i håret

  1. You go! :-D

    Jag har också testat bikarbonat, honung och rågmjöl som hårtvätt och var lika förvånad över hurpass rent håret blev med rågmjöl! Nu ska jag testa havrevälling, Gyllenmust med autoklaverat havre. Det ska tydligen inte behöva silas något. Har långt och tjockt hår och att skölja ur rågmjölet första gången var något av ett helvete, efter det silade jag. Men är lat och vill inte tjorva för mycket innan jag kliver in i duschen ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>