fortsätter fynda i skattkammaren kallat mitt bildarkiv!
åh blir så nostalgisk när jag kollar igenom alla bilder! Har så många foton tagna från bänken i klassrummet, på klarrans termos och på klassens små miner som de aldrig kommer få veta att jag har sparad på bild! Så skumt att såna saker i ens vardag som man liksom tar för givet bara försvinner en dag utan att man riktigt tänker på det förrän flera månader senare. Till exempel klasskompisar i bakgrunden man kan zooma in på och spara i en mapp som heter “för privat bruk”. OBS SKÄMT. sparar inte klasskompisar i porrmappen(där hör ju lärarna hemma)! Tänder inte på bildare!! De är konstiga och luktar akrylfärg! Nu ska jag äta min KICKASSGODA limpa och lyssna på kvällsnyheterna! puss och kram mvh Ingegerd-pensionerad_vid_19@thefuckwentwrong.se

This entry was posted in fulheter and tagged . Bookmark the permalink.

En åsikt om fortsätter fynda i skattkammaren kallat mitt bildarkiv!

  1. KLARRPOLARRR says:

    makalöst vackert anlete jag har på den sista bilden. finare näsa får man leta efter. gud vad jag blev sugen på semlor nu…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>