HALLOWEENPARTAJ DEL TVÅ

ett skepp kommer lastat med resterande halloweenbilder!!

här hade vi en långben!

Jag stötte på barbie och ken minsann!


och en sån här royalty!


jag har en vag aning som säger mig att denna brud faktiskt var utklädd till fiona och tyckte det var lite jobbigt att jag kallade henne shrek hela tiden. har en sån känsla.

tyvärr den bästa bilden jag fick på judith och judith.

Sen träffade vi blomman!!! Hon var jättesnäll och blev så glad över att jag var helga hihi

hahaha alltså på varenda jävla bild så är den här snubben med typ i hörnet!! Förstår icket vad han vill mitt liv!? på denna bild vad jag iallafall i full färd med att fota limpan och david när han bara tog tag i mina händer och liksom vreed kameran mot sig! och jag kände bara 1) rude much? 2)ego much? 3)fortfarande kul eftersom det är ungefär som alla de där människorna som av någon anledning misstar mig för en vimmelfotograf och typ tar tag i min arm och säger “OSS, FOTA OSS” så ställer de sig uppradade bredvid varandra och ler vant, fast det här var mer uppenbart och därmed kul. plus att han var utklädd och intressant(förlåt alla vimmelfotografraggare men det finns väl en anledning till att ni måste tvinga folk att fota er.. hahaha förlåt igen.)

men även dessa partypeeps vände andra kinden till och bjöd in mannen i gemenskapen! Jesus verkar ha genomsyrat hela partykvällen?!

PIPPI!

david och pippi!!

jag fick dansa med kapten haddock!!


ÅH KAN DET INTE VARA HALLOWEEN OFTARE? mvh klä ut sig jatack!

This entry was posted in kalas and tagged . Bookmark the permalink.

2 åsikter om HALLOWEENPARTAJ DEL TVÅ

  1. Mikkiz says:

    Halloween oftare?
    I min värld kallar vi det konvent. Du är välkommen att följa med någongång ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>