jag borde inte vara vaken nu men nu är jag det och här har ni lite pizza.


hoppsan! Blev visst så inne i mitt krönikeskrivande och framtidsplanerande och bussåkande att jag glömde uppdatera nåt mer idag. Hoppas det är okey med er kissekatter om jag lovar er nåt riktigt smaskigt?! Har ju inte lagt ut den där nakenbilden på nalla än!! hmmm.. Ni får nöja er med det här så länge. Några bilder från när jag blev bjuden på pizzamiddag hemma hos min äldre syster!

våra blev klara först så vi tjuvstartade. he he

jag har inte riktigt bestämt mig för om jag tycker att den här smakar gott eller om den helt enkelt är jätteäckligt.

Det var det. Nu ska jag skriva klart den här dumma krönikan så jag kan få gå och sova nån gång! SKEPP OHOJ!

This entry was posted in MAT&FIKA and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>