nalla ger svar på tal!

Nalla har fått jobb som rådgivare på KP och jag tänkte ger er finisar en så kallad förhandstitt på hennes visdom!! Har ni nånting på hjärtat som mamsen skulle rynka på näsan åt? nånting ni inte ens vågar ta upp med bästa vännen?! BRA DÅ HAR NI KOMMIT HELT RÄTT! Ni prinsmosare ska nämligen vara de första som får chansen att ställa era pinsammaste, jobbigaste och dummaste frågor till nalla!

“passe påe å fråge mäjj neu när ja har tiid åt er fattelappar!” // nalla björn, legitimerad(och även gotländsk?!) bloggpsykolog.

This entry was posted in fulheter and tagged . Bookmark the permalink.

4 åsikter om nalla ger svar på tal!

 1. Anonymous says:

  Kära nalla, jag har en vän som jag känt typ för evigt. Problemet är att hon har börjat bi jätte kaxig och otrevlig. Jag frågade henne om jag fick ta en macka hemma hos henne och hon sa NEJ jätte elakt och skrattade. Jag började grina och gick hem så klart och hon verkar inte förstå att det sårar mig att hon står och skrattar i dörröppningen tills jag kommit hem. Vad ska jag göra för att hon ska fatta att jag inte kan ta det här längre?!?!

 2. // MAHJ-LIHS says:

  Bäste Nalla Björn.
  Det är så att jag tampas med ett sannerligen betungande problem.
  Jag har länge tampats med min rädsla för russin.
  Detta kan låta som ett lättöverkomligt hinder men då jag älskar lussebullar och kan inte baka själv så blir det problematiskt. När jag går ut och fikar brukar jag be om att servitriserna ska peta ut dem i förväg men det är mycket sällan som detta går vägen.
  Jag har gått alla möjliga tänkvärda självhjälpskurser för att försöka få bukt med min fobi men ingenting hjälper! SNÄLLA!! finns det någonting du kan rekommendera??! (har redan provat akupunktur, gruppterapi, självförsvar mot russin etc.) tack på förhand! // MAHJ-LIHS

 3. ruben says:

  hej nalla! Jag vill bara börja med att säga att du är best.
  I alla fall! Jag skulle behöva lite hjälp. Det är så att jag har ett dilemma. JAG ÄR TILLSAMMANS MED 2 TJEJER SAMTIDIGT!!!!! Jag har inte sagt något till nån av dem för jag gillar dom båda lika mycket! Kan man va tillsammans med två stycken samtidigt?? Jag frågade min kompis Ralf och han sa att det borde gå bra så länge man höll det hemligt för dem. Vad tycker du?? Snälla hjälp!!
  hälsningar ruben.

 4. Pingback: NALLA GER SVAR PÅ TAL | Prins Mos

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>