när man finner glasögon på kupan med rätt styrka och allt, då är det fan ödet


alltså så jävla skumt men förra veckan fann jag inte bara ett par glasögon i min styrka på röda korsets second hand utan FEM. FEM JÄVLA GLASÖGON I MIN STYRKA! på båda ögonen! Mycket mystiskt. Måste ha varit min glasögon-soulmate som kolat. Jag blev så ivrig att jag var nära på att köpa allihopa! Tur att tre av dom var för stora så jag liksom kunde behålla värdigheten på något plan och nöja mig med två.

så tufft med glasögon som liksom är lite mörkare längst upp på glasen! partyglasögonen deluxe! Älskar dessa, tycker jag ser ut som en knarklangare i dom. fast ändå snygg.

var dock inte lika fin i dom här.

Även fast jag gör en excellent “bad cop” i dom!

This entry was posted in nämen den här gamla trasan and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>