PRINS MOS I MATRELATERAD KNIPA(IS THERE ANY OTHER KIND?)

INRIKES, UMEÅ.
Det var igårkväll kring 19-tiden som Mos förstod att det hela började gå överstyr. Hon befann sig hemma hos sin äldre syster som enligt säkra källor har ett väldigt välfyllt kylskåp. Mos hade ätit goda saker hela dagen och även fast hon inte var hungrig så kände hon sig tvungen att respektera att det faktiskt var kvällsfikadags. Men denna kväll, till skillnad från hennes vanliga kvällsfikarutiner som bestod av en och annan rågmacka md purjolök och kanske lite popcorn på sin höjd fann hon sig själv i ett överfullt paradis av chips, röror och tårtor.
“hur i hela helvetet” berättar hon för mosbladet med en halvtuggad rostmacka i kinderna, “ska jag kunna gå obehindrat förbi detta kök när det finns nånting ätbart i JÄVLAR VARENDA HÖRN?”
Findus Hedman-Flyckt, presstalesman för hushållets kylskåp, menar att det såklart är svårt att hålla sig till en rimlig mängd godsaker, men att hon inte tar ansvar över flicksnärtor som blir helt till sig över lite mat.
“Hur skulle det se ut det låg på våra händer att se till att våra gäster inte åt för mycket när vi har väldigt svårt att tyda signalerna som kroppen ger ut när man ätit för mycket? Det är helt enkelt upp till var och en att känna efter hur mycket de orkar” säger katten och fnyser till. Mosriket rapporterar att läget nu är stabilt, men att det kan komma att förändras drastiskt eftersom det fortfarande finns en halv banana toffée-pie kvar i kylskåpet.
Mosbladet har förgäves sökt prinsens advokat Nalla Björn för en kommentar.

ps. nu går jag på en morgonprommis!!! mvh aj. ds.

This entry was posted in fulheter, SKRIVERIER and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>