ursäkta tapig bild men kan vi fokusera på detta skumma fenomen kallat min hårfärg?


förresten, ser ni hur rosa mitt hår är?? Jag har inte färgat det på jättelänge :) sköljer det bara med nyponte plus en skvätt rödvinsvinäger efter att jag duschat! blir helt skumt rosa. mvh ovårdat hår (kan någon av er peasants vara så vänlig och erbjuda sig att klippa mig? tack på förhand)!!

This entry was posted in NO POO OCH ANNAT SKUMT and tagged . Bookmark the permalink.

2 åsikter om ursäkta tapig bild men kan vi fokusera på detta skumma fenomen kallat min hårfärg?

  1. Linnéa Blomquist says:

    Kan inte du berätta detaljerat vad du använde och hur du gjorde föratt få den färgen? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>