vafan är det TISDAG idag?!

Godmorgon mina undersåtar! Jag drömde att jag och gandalf var i rejäl knipa och han hade just trillat i havet(alltså det var riktigt kusligt!!), när jag insåg att jag genom att skriva in en kod på min telefon från ett bokmärke kunde jag rädda oss alla!! Det var bara det att det var skrivet med comic sans och var pyttelitet så jag skrev jättelångsamt och jag hade typ två bokstäver kvar när jag vaknade av att min telefon ringde. SÅ TYPISKT. jag som skulle rädda världen och allt!! men det var lika bra för nu är det minsann dags för min morgonpromenad!

ska gå och väcka denna vackra donna nu!

This entry was posted in fulheter and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>