varför jag inte gifter mig med limpan när hon uppenbarligen är min soulmate

jag har ju fått en hel del kommetarer här på bloggen som uppmanar mig att gifta mig med limpan(de flesta från limpan själv) och på frågan varför vi inte gift oss än skulle jag vilja kontra med en följdfråga!

nämligen: skulle du gifta dig med den där?

juste. man ska inte kasta sten i glashus, som jag alltid brukar säga!!!

This entry was posted in fulheter and tagged . Bookmark the permalink.

En åsikt om varför jag inte gifter mig med limpan när hon uppenbarligen är min soulmate

  1. Ove says:

    Är du allvarlig gumman? Det här är ju varför du borde gifta dig med mig… förresten varför kallar du mig limpan? det har börjar inte ens på samma bokstav som mitt namn… borde jag vara orolig…? /////////////////////////Puss din -Ove Nilsson.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>