alltså måste det snöa just idag när jag tänkte ha klänning på mig?Godmorgon kompisar! Bifogar två bilder på två gosiga missar(en miss mos och en misse…hehe.. okey förlåt jag tar tillbaka det där) för att bidra med lite värme såhär i vinterkylan som först nu behagar visa sig!!
“jaha NU passar det?!” fräste jag imorse när herr snö knackade på dörren, just när jag var i full färd med att leta reda på ett par lagom varma strumpbyxor.
“jag vet vad du planerar att ha på dig och jag kan helt enkelt inte tillåta det. du kommer vara för snygg” sa snön drygt och ryckte lite gement på axlarna.
“FINE” muttrade jag bittert och rotade fram min varmaste kofta. så jävla dålig stil. utnyttjande av maktposition, tror jag bestämt att det kallas.

This entry was posted in fulheter and tagged . Bookmark the permalink.

En åsikt om alltså måste det snöa just idag när jag tänkte ha klänning på mig?

  1. majjen says:

    Sötnosar! Hittade Btw ett kryphål så jag slipper betala för att lägga upp bilder på bloggen. Nu kan jag uppdatera igen, med bilder! jippi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>