APRIL 2012


hahha okey så alltså april började med att jag blev dumpad och i blogginlägget där jag berättade om just detta la jag upp denna bild. haha så himla party även när hon har ett krossat hjärta. fin tös den där moa.
jag var ledsnare än jag nånsin varit i hela mitt liv typ(det är ju nästan pinsamt… typ jag har minsann varit med om ett och annat jobbigt i mitt liv!! bland annat att conrad försvann från weeds TILL EXEMPEL!!) men det var så himla mysigt ändå för alla mina kompisar var så LÖJLIGT FINA OCH BJÖD PÅ GOSAKER OCH KRAMADES OCH HADE SIG


lappade ihop mig själv genom att fika med mina fina kompisar.och klaris gjorde världens bästa taggalivetskiva.sen var jag på klassfest!!

i april såg mitt hår ut såhär.

och såhär.

jag och limpan åkte till umeå för att dansa med busiga människor!

åt frukost utomhus gjorde jag också minsann.i april försökte jag också kartlägga de fem bästa plattorna ever. har fortfarande inte avslutat den listan. :(hälsade på den här finisen :>limpan gömde hemlig lapp i min jackficka..


jag och limpan åt årets första utomhusglass på min gräsplätt och två veckor senare var den helt snötäckt?!

ops, sa moder jord. ma bad.hälsade på kattfamiljen hedman-flyckt och oj vad hemskt det känns att jag inte kommer fara dit på väldigt länge :(

HJÄLP NU ÄR DET TVÅ DAGAR KVAR TILLS NYÅRS?? HUR SKA JAG HINNA GÅ IGENOM HELA MITT ÅR?!

This entry was posted in bus and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>