börjar förstå varför min garderob blir svårare och svårare att stänga för varje vecka

tänkte vara mysig och dela med mig av mina sk fynd!

två finfina tjocktröjor.

sex kronor jatack!


fann jättefina blåa fat som jag inte riktigt var säker på att jag behövde(läs: jag behöver dom verkligen inte men dom var blåa) så snubben i kassan bara “men vet du, du får dom på köpet så slipper du fundera på saken”! Vilket gjorde det ännu jobbigare för då var jag ju tvungen. Jaja, sex söta små fat för fem spänn känns som en helt ok deal även fast dom turkosa var rätt repiga.Fann två jättefina tyger för femton respekive sju spänn och alltså jag blir så lycklig av såna priser så jag tror att jag börjar gråta.

Alltså maja är bäst att second hand-shoppa med. Hon finner såna där saker som är typ perfekt vad man ville fynda just för det ögonblicket! Som det gröna tyget eller den där gråa klänningen. Och nej, jag tänker inte lägga ut en bild när jag har på mig klänningarna. Då skriver ni bara olämpliga kommentarer… typ “åh vilken fin klänning” vafan lägger jag ut en bild på min kropp vill jag ha kommentarer om den fattar ni väl!!

När det är fem kronor per skiva har jag svårt att hålla mig lugn. Blev lite gospel, lite spanska semesterskivor, lite harry belafonte, lite sound of music och lite herb albert!

pinigt hur bra det känns i magen att få köpa en begagnad klänning för tio spänn. vilken lycka! en annan lycka är den när man får komma hem och dricka varm choklad medan mamsen läser tidningen. mvh homeward bound

This entry was posted in nämen den här gamla trasan and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>