Den 10:e december 2012 var en fin dag


idag har jag hunnit pricka av nästan allt på min lista och dessutom köpt mig en finfin glöggkanna(okey jag erkänner, det var högst upp på listan). Nu står den på min fina radio och sprider värme i mitt kök. ♥

Om några år när jag finner en kartong märkt “kökssaker + porr” kommer jag packa upp denna fina gamla kanna och bli alldeles varm i magen. Så kommer jag tänka tillbaka till denna fina dag, när jag inte gjorde så mycket annat än promenera på stan och fika på kupan, men ändå var det liksom en perfekt dag! Jag kommer minnas hur jag utbytte ringar med maya(obs vi har inte förlovat oss.. mitt hjärta har inte plats för nån annan än nalla och mig själv och det tror jag ni alla vet) och att det var perfekt kallt ute för att ha den fina gula kappan.

Jag kommer minnas att den tionde december 2012 satt jag i min mörka lilla källarlägenhet och drack te ur min fina glöggkanna medan p1 pratade om tysklands familjeminister men jag lyssnade inte riktigt för allt jag kunde tänka på var hur lite detta ögonblick bestod av men hur mycket det ändå lyckades vara. Hur jag sedan fnös lite åt mina luddiga tankar, kastade blicken mot det halvöppna fönstret och råkade upptäcka att prislappen på mina gardiner satt kvar. Att jag slogs mot en instinkt att ställa mig upp och slita av den på direkten, men bestämde mig för att “den ska fanimig sitta där, eller hur, Nalla?”.

Sedan kommer jag plocka ut den ur lådan. Och när jag ställt tillbaka lådan på den översta hyllan i förrådet, där jag först fann den när jag egentligen letade efter mina gamla skolfoton, så kommer jag ta med mig den in i köket och ställa den mitt på bordet. Sen kommer den få stå där för att varje dag påminna mig om att har man bara en fin glöggkanna så behöver man egentligen inget annat. (sen kommer jag plocka fram min iphone 100 och lägga ut en gifbild på instagram med texten: “THOSE GOOD OLD DAYS! #glögg #livsinsikt #nämen hörni om jag skulle ta och ge hembiträdet ledigt resten av kvällen #gött med lite löjrom”)Tror vi ska bli bästa vänner. ps. KOM JUST PÅ ATT HALLÅ VARFÖR LYSSNAR JAG INTE PÅ P3 FÖR? TRODDE INTE ATT DENNA KVÄLL KUNDE BLI BÄTTRE MEN TJI FICK JAG!! mvh musikhjälpen_lovahh_93

This entry was posted in and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>