jag är en väldigt billig form av shopaholic iallafall.Jag och maja är ypperliga second hand-kompanjoner. Förra veckan länsade vi Piteås utbud av billiga begagnade skrotsaker!

sånt här uppskattar vi.

Min fyndarhomie.

och jag hade för första gången på jättelänge den där härliga känslan i magen när man känner att man verkligen fyndat något. Ni vet, när man funnit massa grejer man länge velat ha(eller kanske inte fattat det förrän just det ögonblick man finner det) till hur jävla billigt som helst, så det nästan räknas som ett rån. hihi. älskar den känslan. Ni får se sen! Nu ska jag packa, åker nämligen hem till arjeplog idag :-))) pusseluss mvh prinsen

This entry was posted in bus and tagged . Bookmark the permalink.

2 åsikter om jag är en väldigt billig form av shopaholic iallafall.

  1. belle says:

    KUL att jag känner igen att ni befinner er på reprisen i öjebyn pga hyllan med blixtlås????????? var för övrigt där förra veckan men fyndade ej i närheten av detta, snela gå på loppis med mig en dag o hjälp mig fynda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>