JUNI 2012
I JUNI TOG JAG STUDENTEN <///3 :) :( :) :( både glada och lessna smileys


:(hejdå enkla livet.

men före det var vi indianer på skolan!
vi åkte till hultan och började vår resa med att fynda fina små plastdjur i bastuträsk järnvägsstation!haha alltså jag älskar såna här bilder som man kollar igenom dagen efter man tagit dom och bara…va?? vad händer i denna bild??
ÅH JAG VILL HA FESTIVALSOMMAR IGEN :(

jag åt frukost med mina kaniner som vi nu gett bort till nån liten arjeplogsflicka.. :/

haha en kul grej som hände på hultan: vi spelade bort en av hästarna vi köpt i bastuträsk, Skamfläcken hette just denna häst och det var den fulaste av alla hästar.  Jag förlorade skamfläcken i en pingismatch och i ovanstående bild ser man i hans blick hur mycket jävulskap han planerar att utsätta stackars hästen för..

RESULTATET AV HANS DJURPLÅGERInär vi var på rockabillykväll i piteå fann hennes kompis ett bokmärke i sin väska och bara “äre nån som vill ha en myrslok eller vad det nu är” och jag nästan skrek JA!! och nu har den hängt på min vägg ända sen dess, fram tills förra veckan då jag plockade ner den och la den i säkert förvar i en låda.


<3så kan det se ut i juni månad.

This entry was posted in bus and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>