MARS 2012

I mars 2012 gjorde jag massa bus!!

Jag hade födelsedagsfika hemma hos mig och det var bara klarran som var duktig och bakade nåt!
ett stycke misslyckad hårfärgning resulterade i vad lina kallade “lavgrönt”, före hon formade sin hand till en liten renmule som var och nafsade i mitt hår. “du lockar till dig hungriga renar!!” sa hon och var där och petade typ flera gånger.tjyvlånade farmors jacka gjorde jag också.


limpan målade självporträtt!haha roligt att jag skrev “jag bara väntar på att kurta ska få för sig att dumpa mig så jag kan skicka massa smöriga kärlekslåtar till honom för att lura tillbaka honom. har ett skamligt antal på lager!” typ en vecka före han faktiskt dumpade mig. tyvärr så var ju det där med att skicka ta-mig-tillbaka-låtar bara ett utav alla mina tomma hot!!


jag hade förträngt detta men jag hade u faktiskt magsjuka i mars!! stackars stackars mosan. jag hängde hemma hos limpan som fick ta hand om mig. sen åkte vi till stockholm med alla bildare och där kräktes jag i en busskur. party liv. men det var lugnt för sen köpte lärarna resorb åt mig och då kände jag mig så omhändertagen :-)

försökte färga håret grått..heh

limpan friade i tunnelbanan och agnes dokumenterade händelsen


blev helt till mig för 126 unika besökare och skapade ett inlägg som hette “moso och de 105 dalmatinerna” hahaha vilken jävla tönt.. lovar hälften var spamm
<3

åkte snowboard hihi

och åt lunch med denna kusliga man! saknar jon :(


vi spelade uno och klarran förstörde för alla genom att välja exakt den färgen som jazzan skulle gå ut på sekunderna efter att vi kommit fram om att det var den hon hade. vi: “okey så det är inte rött och inte gult… det är blått hon har!!” klara: “nä nu är det jag som bestämmer och då bestämmer jag blått!!” haha smartis

“har målat naglarna svarta för att påminna mosrikets befolkning om den hemska tid vi nu lämnar bakom oss. aldrig ska vi glömma det hemska offer vårt fina land fick stå för. det kommer finnas folk som påstår att det aldrig hände(“MAGSJUKA ÄR EN MYT!!! DET FINNS INGA BEVIS!!!!!”) och det kommer finnas folk som tycker att det är bra, så kallade ny-magsjukister(“den där tiden var bara bra för vår befolkning”) MEN VI SOM VAR DÄR, SOM SÅG VAD SOM VERKLIGEN HÄNDE TÄNKER ALDRIG LÅTA MOSRIKET GLÖMMA BORT ELLER LÅTA DET HÄNDA IGEN. aldrig. tillsammans är vi starka. nu är det dags för nutella.”

sen var det marknad i min lilla hembygd <3åkte lite mer snowboard

och gjorde lite mer pizza(tror det blev mosrikets nationalrätt under denna månad)

i överlag en busbra månad så att säga!!

This entry was posted in bus and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>