nu är det dags för världens bästa julkalender.

det sorgliga ögonblicket när man tvingas inse att det är dags att packa ihop skivspelaren nu. alltså jag tänkte att nat king fick vara liksom avskedsskivan och jag skulle spela den en gång. det är femte gången jag vänder på skivan nu.. nä nu är det dags. Den är det enda som är kvar som behöver packas ihop. Det känns som att hela mitt liv de sista veckorna liksom cirkulerat kring detta ögonblick och nu är det dags. Jag hade hoppats att det skulle dröja lite längre än så men livet är jävligt hårt och nu är det bara bita i det sura äpplet.

Skönt att ha det gjort!!! Nu kan livet fortsätta! Och vad är väl bättre att börja denna första dag på mitt nya liv med än en liten julkalender?? Nä jag tänkte väl det. Den här gjorde jag och limpen förra året och den är fortfarande en klassiker!!

vi väntar bara på den där Oscarn nu.

This entry was posted in fulheter, MADE IN MOSRIKET. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>