skulle kunna säga dagens outfit nu men grejen är ju att jag faktiskt ser ut såhär varje dag jag är utomhus

buenas dias på er! Jag sitter på bussen på väg till umeå där jag ska julfika med min syster och sova med en katt på magen(och därmed basta!)! kanske därför jag har svårt att slappna av, därför jag bara flänger runt en massa.. jag måste ha lite tråkigt!! men tyvärr har jag inte tid med såna dumheter. vila kan man göra i graven, som nalla brukar säga.


NÄ NU MÅSTE JAG PÅBÖRJA FÄRDKOSTEN!! Har en hel coleslawburk och en halv chipspåse att plöja igenom före jag får börja med cashewnötterna så jag har ingen tid att förlora!

This entry was posted in nämen den här gamla trasan and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>